avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debit card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debit card de credit

Buna ziua,
Solicit si eu ajutor intr-o problema:
Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am incheiat o intelegere de plata esalonata cu un reprezentant al [editat]SRL, am platit conform intelegerii suma datorata la acel moment catre [editat]si desi din 2011 am achitat suma datorata sunt si in prezent contactata si amenintata cu executare silita pentru o datorie achitata deja. Cum pot rezolva definitiv aceasta situatie destul de sacaitoare?
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali2267@yahoo.com , utilizator 16:32, 23 Iulie 2013
Se poate sa nu fi achitat datoria, din cauza dobanzilor penalizatoare foarte mari care se tot acumuleaza. Ar trebui sa trimiteti o adresa si sa solicitati suma de plata, defalcata pe principal dobanzi si penalitati si sa verificati ce penalitati si ce dobanda aveti de platit pentru acest credit card.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Buna ziua,
revin cu informatii suplimentare:In intelegerea de plata scria clar ca :" Ma angazez sa platesc datoria detaliata, adica suma datorata , inclusiv penalitati de 1609,36 catre creditor in rate conform scadentarului de plata, fara a se mai adauga alte penalitati , in cazul respectarii termenelor de plata", termene pe care le-am respectat intocmai chiar am achitat mai devreme decat era prevazut in intelegere.
Multumesc de raspunsul promt oferit!
Ei sunt hoti. Nu semneaza nimic. Angajamentul ala e semnat doar de dvs, asa e? In mod normal este o oferta, iar faptul ca ei au acceptat-o , am fi in prezenta unui contract. aveti ceva de la ei, in legatura cu creanta respectiva? un act scris in care sa vi se faca oferta respectiva?
Buna ziua,
Angajamentul la propunerea de plata este semnat de catre mine in calitate de debitor si de catre [], inspector ,[] SRL cu CNP ][, numele si CNP-ul dumnealui sunt in stampila dreptunghiulara si este si o stampila patrata cu date generale ][, iar ca antet in dreptunghi compartimentat in doua apare [] si ][ SRL
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
In cazul acesta nu au de ce sa va ceara alte sume, daca v-ati respectat angajamentul. Trimiteti-i la plimbare ca sunt nesimtiti.

Alte discuții în legătură

Angajament plata - firma recuperari creante liliana62 liliana62 am semnat un angajament de plata cu [firma]. ulterior am solicitat contractul de cesiune intre banca si [firma] , precum si un scadentar cu dobanzile si ... (vezi toată discuția)
Poate fi coplatitorul executat silit de recuperator? AIAIOANA AIAIOANA In 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca,unde am fost coplatitor.Ramanand fara loc de munca el,nu am mai putut achita,asa ca banca a ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - ajutor florybalan florybalan buna seara, in anul 2008 am facut 2 abonamente telefon mobil si unul internet in august 2010 nu am mai platit din cauza problemelor economice in momentul ... (vezi toată discuția)