Buna seara .
Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act notarial vinzare-cumparare de casa si teren . Pe teren este construita o casa care nu are autorizatie de constructie , renovare etc . iar unul dintre coproprietari revendica intreg imobilul , sustinind ca el a construit . Eu sincer m-am saturat de parlamentari si am cerut intr-un proces separat , demolarea tuturor constructiilor care nu au autorizatii , planuri etc , de pe teren . Mentionez ca doi dintre coproprietari suntem de acord cu demolarea .
INTREBAREA ar fi : se poate conexa dosarul '' demolare '' cu dosarul de partaj judiciar ? Ma gindesc ca expertul care va fi delegat in partaj , va putea constata si neregulile sesizate de noi in ce priveste contructia ilegala , etc . Si inca ceva . Instanta va decide demolarea daca nu exista autorizatii ? Mie mi-ar conveni deoarece ce este contruit (grajduri , magazii etc ) sunt construite halandala peste tot ...