avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de prima inmatriculare 2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de prima inmatriculare 2013

daca am cumparat si inscris&platit la Financiar masina in octombrie 2012, insa nu nu si la Politie, si daca nu s-a platit aceasta taxa de catre primul proprietat (sau s-a platit si cerut restituirea ei), voi fi obligat sa o platesc cand o voi inscrie anul acesta si la Politie? masina a fost adusa si inscrisa in tara in oct. 2007 de catre o soc.com, si de atunci si pina in 2012 a mai avut inca un proprietar. deci, nu stiu daca a fost ceruta restituirea taxei.

intrebarea mea este daca se considera a fi transcris dreptul de proprietate in 2012 pt ca am inscris-o doar la fisc si nu la Politie. mersi

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto: dovada de la anaf privind taxa de poluare la al patrulea proprietar? LNE LNE Buna ziua, Astazi mi-a fost refuzata cererea de inmatriculare auto deoarece nu am adus adeverinta de la ANAF ca taxa a fost platita de primul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune taxa auto danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Am cumparat o masina in anul 2012 din Suceava.Masina a fost adusa si inmatriculata in tara in 2007 de catre persoana de la care am cumparat-o si ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto sherifu19 sherifu19 Buna iziua,am si eu o intrebare:Ce se intampla cu taxa daca eu ca potential cumparator al unei masini inscrise dupa 2007 pentru care a fost platita taxa auto ... (vezi toată discuția)