avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale orar lucru firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

orar lucru firma

Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme..

CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se afla in firma si consuma ca de exemplu inchid peste o ora sau 2 ..

De exemplu Un internet cafe care a fost creat 24/7 dar datorita zonei in care este nu se tinea LONGNIGHT doar foarte rar . Si s-a facut o regula datorita aceleiasi clientele sa se intrebe inate adminul sau chiar patronul care lucreaza in schimbul de noapte .. daca se tine long night .. Intrebarea mea este daca patronul poate sa decida daca se tine sau nu sau cum am spus mai sus daca in ziua respectiva inchide mai devreme datorita unor probleme personale sau a inexistentei de clienti la aceea ora ..

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Claricom , utilizator 00:34, 3 Aprilie 2009
Orarul este specificat in autorizatia primita de la primarie, daca este o unitate de deservire(magazin, restaurant, bar, internet cafe, etc.)pt.program non-stop trebuie autorizatie, deasemenea.
Patronul este obligat sa respecte programul pe care l-a declarat cand a deschis... firma, altfel poate fi amendat.
Pai unde trebuie sa se declare ? cand sa deschis nu sa declarat nici unde sa scris pe firma luminoasa Non stop atata ..

si daca de exemplu la ora 2:00 nu mai sunt clientii si asta nu se inatmpla intr-o zi dupa cum spuneam asa este in zona respectiva , trebuie sa se chinuie sa stea pana la 7 dimineata .. ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2009
alin1980, utilizator
Nu are autorizatie de functionare de la primaie?
are certificatul constatator .. de la primarie nu stiu sa fi cerut ceva . obiectul principal de activitate prestari de internet si jocuri .. alte prestari nu are de bar sau asa ceva ..
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2009
alin1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligativitatea in instanta privind masuratorile nivelului de zgomot johnmcclaine johnmcclaine Buna ziua, Am aflat de curand ca administratorul unui cafe-bar de la parterul blocului unde sta mama mea a cerut in instanta exprimarea acordului privind ... (vezi toată discuția)
Program bar Zaleczander Zaleczander Bună ziua. Am un bar într-o comună şi consiliul local, pentru a-mi îngreuna situaţia, a dat o hotărâre prin care nu am voie să îmi ţin barul deschis ... (vezi toată discuția)
Am o problema la un bar public (proprietara nu prea ma vrea acolo) micutza21 micutza21 patronul unui bar nu imi da voie sa stau la masa de la intrare in local (sustinand k e masa ei), dar nici pe scaunul pe care l-a pus la bar. nu am facut ... (vezi toată discuția)