CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic

CLASOR CONSULT 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

nixnix 
	    	Utilizator

nixnix 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

aurel1980	                   

am lucrat ca sudor la o firma din tara cu detesari in  strainatate timp de 3 ani.dupa un timp diurna [salariul] a inceput sa intarzie de la data de salarii. ... (vezi toată discuția)
	                    aurel1980	                   

am lucrat ca sudor la o firma din tara cu detesari in  strainatate timp de 3 ani.dupa un timp diurna [salariul] a inceput sa intarzie de la data de salarii. ... (vezi toată discuția)

bogha13	                   

Buna ziua. Cum procedez in cazul in care mi-am dat demisia de la un patron ( nu a vrut sa imi semneze demisia la zi ) am stat in preaviz si mai trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
	                    bogha13	                   

Buna ziua. Cum procedez in cazul in care mi-am dat demisia de la un patron ( nu a vrut sa imi semneze demisia la zi ) am stat in preaviz si mai trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)

B_Larisa	                   

Buna ziua! Pana ieri am fost angajata ca si vanzatoare la un magazin. Patronul a vandut magazin, iar noul patron l-a preluat cu tot cu angajati. Ieri s-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    B_Larisa	                   

Buna ziua! Pana ieri am fost angajata ca si vanzatoare la un magazin. Patronul a vandut magazin, iar noul patron l-a preluat cu tot cu angajati. Ieri s-a facut ... (vezi toată discuția)