avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum dovedesc ce salariu au colegii de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum dovedesc ce salariu au colegii de munca?

Am cerut in instanta sa nu mai fiu discriminat salarial si am castigat proba in baza codului de procedura civila art. 174, fiindca angajatorul a refuzat sa aduca evidenta la cerere. Problema acum e la ce suma il oblig pe angajator sa-mi mareasca salariul fiindca nu am nici o dovada in acest sens.

Pot sa cer de la ITM de la registrul de evidenta a salariatilot? Din alta parte? AJOFM? Cum pot sa obtin evidenta salariilor colegilor cu aceeasi functie ca sa demonstrez?
Cel mai recent răspuns: cuscus , utilizator 15:21, 13 Ianuarie 2013
Daca nu aveti proba, in ce baza stiti ca sunteti discriminat?

Salariile sunt confidentiale, poate munca Dvs. justifica salariul pe care il aveti. Si incadrarile pe anumite functii au un plafon minim si un plafon maxim.Mai exista fisa de fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale. Dvs. unde considerati ca va incadrati?
Salariile sunt confidentiale numai pentru salariati , nu si pentru institutiile abilitate ... daca faceti o sesziare pentru discriminare , CNCD poate constata sau nu ceea ce sustineti dvs.
Interesanta si utila informatia. Eu personal va multumesc utilizatorule cuscus. M-ar interesa cum ati facut cererea instantei ....
Rog utilizatorul freeelis sa ma lamureasca ce inseamna CNCD ...
Si mai vreau sa stiu pe ce baza si-a intemeiat partea cererea, care ar fi temeiul legal ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Neacordarea concediului de odihna = discriminare? codulmuncii codulmuncii Bunadimineata. Angajatorul refuza sa-mi dea concediu de odihna pe anii trecuti si pe anul acesta chiar si dupa ce am facut cerere de programare. Bineinteles ... (vezi toată discuția)
Abuz fizic la locul de munca crisspwi crisspwi as dori sa stiu ce masuri legale se pot lua in cazul in care un superior te abuzeaza fizic la locul de munca in sensul in care pune mana pe tine si trage de ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa fiu data afara de la locul de munca prin umilinta ... Lorena2 Lorena2 Urmeaza sa fiu data afara de la locul de munca prin umilinta si discriminare sau sa fiu pusa in situatia sa ma faca psihic ca sa-mi dau demisia. Mai exact ... (vezi toată discuția)