avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... va rog urgent-pierdere valabilitate concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

va rog urgent-pierdere valabilitate concesiune


Conform art.36 , alin.1 si alin.2 din Legea 50/1991 , daca in termen de 1 an de la incheierea contractului de concesiune nu se obtine autorizatia de construire si nu se incep lucrarile de executie , concesionarea isi pierde valabilitatea.
Care este procedura ?? In calitate de executant (functionar public) cu atributii in evidenta si urmarirea contractelor de concesiune il pot scoate pur si simplu din evidenta dupa 1 an daca nu si-a luat autorizatia de construire sau imi trebuie hotarare de Consiliu local ? Asa mi s-ar parea logic , sa existe hotarare de consiliu? Dar hotarare de Consiliu local care sa cuprinda ce?? Constatarea pierderii valabilitatii contractului de concesiune?? Va rog un raspuns urgent . Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent - pierdere valabilitate concesiune miki_M miki_M Conform art.36 , alin.1 si alin.2 din Legea 50/1991 , daca in termen de 1 an de la incheierea contractului de concesiune nu se obtine autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent - pierdere valabilitate concesiune miki_M miki_M Conform art.36 , alin.1 si alin.2 din Legea 50/1991 , daca in termen de 1 an de la incheierea contractului de concesiune nu se solicita autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. deranjez cu o problema, in numele unei cunostinte. ... Lucian0415 Lucian0415 Buna ziua. Deranjez cu o problema, in numele unei cunostinte. Treaba e cam asa, in linii mari: - in anul 2004 a concesionat un teren de la Consiliul Local ... (vezi toată discuția)