avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare cazier judiciar fara mutatie in Bucuresti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare cazier judiciar fara mutatie in Bucuresti

Buna ziua,

Am nevoie de cazierul judiciar eliberat cat mai curand, dar pt ca nu am viza de sedere in Bucuresti, Politia ma triite in provincie; exista vreo sectie sau inspectorat in Bucuresti care elibereaza pt cei din provincie? Ma scutesc de un drum pana in localitatea de resedinta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:01, 9 Ianuarie 2013
Nu exista. Cazierul se elibereaza la locul de domiciliu. Daca sunteti nascut in acelasi judet cu cel de domiciliu se elibereaza pe loc.
si oricum daca aveati resedinta vi-l dadea in 2-3 sapt...am patit.
Puteti face cuiva din familie sau unei cunostinte o procura notariala pentru depunerea actelor pentru cazier si ridicarea lui de la Serviciul Cazier Judiciar din orasul de domiciliu – il ia pe loc si in max. 2 zile puteti intra in posesia lui daca vi-l trimite prin curier rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - eliberare din bucuresti july16 july16 Buna ziua! Am nevoie de Cazierul judiciar pt inscrierea in Reg. Operatorilor Intracomunitari. Doresc sa mi se eliberezez in Bucuresti desi eu nu am acte si ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)