avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare teren intravilan

detin o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila penru o suprafata de 8.7 ha .In urma retrocedarilor din ani 90 am primit doar suprafata de 5.7 ha .pe suprafata lipsa fiind construita o fabrica .as vrea sa stiu daca m-ai pot cere restituirea acelui teren in orice forma
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 11:29, 9 Februarie 2009
termenul in care se prescrie executarea silita a unei hotarari judecatoresti data in materia revendicarii este de 10 ani de la data cand poate fi ceruta executarea silita.
Daca nu a fost depasit termenul de 10 ani se poate cere executarea silita. Daca termenul a fost depasit hotararea judecatoreasca poate fi valorificata in alte modalitati, (de exemplu printr-o plangere penala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)
Valabilitate hotarare judecatoreasca definitiva soaremar soaremar Buna ziua, As dori sa stiu daca o hotarare judecatoreasca definitiva eliberata in 1997 cu privire la punerea in posesie a unei suprafete de teren mai poate fi ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca stabilire drept de proprietare privata asupra terenurilor mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 D-na. X, depune cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, pentru 1/2 drepturi de padure, in cadrul unei obti razesesti. ... (vezi toată discuția)