Parintii, rudele, colegii de serviciu nu spun? Doar nu e venit de nicaieri ...
Divorturile... as zice ca sunt pe la arhivele instantelor cele 3 dosare. Pe portalul instantelor ati intrat?
Daca copilul este interesat, ar putea afla, dar copilul sa fie, nu dv.
Corect, daca a fost casatorit, a si divortat si daca nu a trecut f mult timp de la divort, cautati pe portalul instantelor de judecata.. ar trebui sa cautati la fiecare judecatorie, cine stie pe unde o fi avut domiciliul.
Chiar si daca aflati ca a mai fost casatorit de multe ori, s-ar putea ca pe copil sa nu-l intereseze.
cum sa afle copilul cand nici eu nu stiu unde sa caut.copilul are 18 ani el 37 si am informatii ca a divortat ultima data in vara si locuieste la 250 km distanta
Copilul este recunoscut sau nu de acest barbat? Pe copil il intereseaza sa isi cunoasca tatal sau vrea doar sa afle de cate ori a fost acesta casatorit in ultimii 18 ani?
Care tata :O ? Temerea e ca ii va deveni sot copilei doamnei care intreaba, eu asa am inteles.
Daca ziceti ca a divortat in vara, poate a divortat la notar si nu mai aveti de unde sa aflati. Chiar daca a divortat, poate n-a fost vina lui :),tot e bine ca doar a mai fost insurat si nu condamnat pt cine stie ce.
Poate ar trebui sa incercati alte metode sa impiedicati casatoria ( daca despra asta e vb), sa incercati sa o convingeti ca e mult prea tanara sa se marite indiferent care ar fi si ce a facut alesul.