avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat ...

Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat un apartament in alt oras unde mi-am schimbat si buletinul. Vreau sa ii fac si iubitului meu buletin pe aceasta adresa. Intrebarea mea este: Pot vedea cei de la primarie/evidenta populației de pe adresa mea veche care am avut-o in trecut cu cine stau eu in apartament si detalii despre el? Daca a fost sau nu căsătorit, daca este divorțat, daca are copii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mada2130 , utilizator 16:07, 3 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot vedea . Si , chiar daca ar vedea , nu v-ar spune dvs. , informatiile respective sunt date personale si nu pot fi divulgate . Dar … nu mai bine il intrebati ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
CHKa, utilizator
Eu stiu totul despre el. Problema este ca eu am avut adresa veche la tara si acolo toti vorbesc despre oricine in momentul in care afla ceva. De aceea am vrut sa stiu daca cei de la primarie sau evidenta populației de la adresa mea veche vor putea vedea ca eu stau cu el la adresa mea noua si faptul ca el a fost casatorit in trecut sau alte detalii despre el…. Nu eu vreau sa aflu despre el detalii ca le stiu .
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai la evidenta populatiei din localitatea unde o persoana s-a nascut se noteaza strict casatoria sau divortul ( chiar daca sunt multiple ) . Nici macar daca are sau nu copii nu apare . Cei de la Primaria dvs. nu pot avea acces la aceste date , si nici unde locuiti , sau cu cine .
Va multumesc pentru aceste informatii!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Registrul Național de Evidență a persoanelor este o baza de date națională, la care au acces toți lucrătorii de evidența persoanei.
Aici se găsesc toate datele de identificare ale persoanei, informații despre căsătorii, divorțuri, copii minori, deci lucrătorii de la evidența persoanei de la fostul domiciliu, dacă doresc, pot accesa aceste date.
Trebuie însă menționat că accesarea datelor de face doar în baza unui temei legal justificat, și, de principiu, toți lucrătorii de evidența persoanei semnează angajamente de confidențialitate privind nedivulgarea datelor cu caracter personal accesate.

Alte discuții în legătură

Dreptul de a sti daca cineva e casatorit sau nu nectarya nectarya Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: sotul meu are o sora cu care nu mai vorbeste de mult timp (ea e o persoana mai dificila si a intrerupt orice legatura cu ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort pt. eliberare c.i persoana de sex m eugen82 eugen82 a auzit cineva ca mai nou unei persoane de sex masculin sa i se ceara hotarirea de divort pentru eliberarea cartii de identitate? caci starea civila ar fi ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)