Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stare civila

cum pot afla daca o persoana a fost casatoria s+au divortata de mai multe ori
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
alexa06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:17, 15 Ianuarie 2013
gi_jane2 a scris:
Care tata :O ? Temerea e ca ii va deveni sot copilei doamnei care intreaba, eu asa am inteles.

Chiar si asa:D, Betty. Cand dragostea este "oarba", nu prea are ce sa faca:wassat:.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. eu mi-am cumparat ... Mada2130 Mada2130 Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat un apartament in alt oras unde mi-am schimbat si buletinul. Vreau sa ii fac si iubitului meu ... (vezi toată discuția)
Casatorie incheiata in alta tara sa fie recunoscuta in romania cren cren A se casatoreste in Serbia cu un cetatean sarb, dar la casatorie isi pastreaza numele ei de fata. Dupa ce incheie casatoria in Serbia nu vbine sa o ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort pt. eliberare c.i persoana de sex m eugen82 eugen82 a auzit cineva ca mai nou unei persoane de sex masculin sa i se ceara hotarirea de divort pentru eliberarea cartii de identitate? caci starea civila ar fi ... (vezi toată discuția)