avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări lutyan77
                      Utilizator

lutyan77
                      Utilizator                    

Alex91b	                   

Buna ziua, ma aflu in situatia platii unei asigurari foarte mari dat fiind faptul ca masina este inmatriculata pe numele meu si am varsta de 22 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    Alex91b	                   

Buna ziua, ma aflu in situatia platii unei asigurari foarte mari dat fiind faptul ca masina este inmatriculata pe numele meu si am varsta de 22 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)

CRISTIAN-P	                   

Buna ziua o interbare in legatura cu taxa auto am o masina care era inmatriculat in 06.06.2007 eu sunt al doilea proprietar din anul 24.11.2011.cum pot sa aflu ... (vezi toată discuția)
	                    CRISTIAN-P	                   

Buna ziua o interbare in legatura cu taxa auto am o masina care era inmatriculat in 06.06.2007 eu sunt al doilea proprietar din anul 24.11.2011.cum pot sa aflu ... (vezi toată discuția)

mariusghe2003	                   

se tot discuta de taxa auto, dar nu se mentioneaza (in discutiile neoficiale) in ce conditii se plateste. o platesti pentru ca ai masina? o platesti cand ... (vezi toată discuția)
	                    mariusghe2003	                   

se tot discuta de taxa auto, dar nu se mentioneaza (in discutiile neoficiale) in ce conditii se plateste. o platesti pentru ca ai masina? o platesti cand ... (vezi toată discuția)