avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu o alcolemie de 0.87 fara accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu o alcolemie de 0.87 fara accident

buna ziua .
in data de 23.12.2012 am condus sub influenta alcolului (0.87) in etilotest . am refuzat probele de sange deoarece nu stiam ce urmari poate avea . nu am amenzi de circulatie si nici alte abateri . ce pedeapsa pot primi si in cat timp imi pot redobandi permisul de conducere. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: goctavbc , utilizator 09:16, 20 Ianuarie 2013
o pedeapsa cu suspendare, iar permisul il redobanditi prin prezentare la examenul teoretic (la sala) la un an din momentul ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
va multumesc !
nu pot sa primesc decat o amenda si supendarea permisului de conducere?
amenda si suspendarea permisului se dau cand este vorba despre ocontraventie, adica pana 0.4 in etilotest. socotiti cu cat ati depasit limita de la care se considera infractiune.
multumesc !!

Alte discuții în legătură

Salll.. Garyy Garyy Sunt mihai si am 22 de ani ...am fost prins acum 3 zile de catre politia rutiera in trafic .cu o alcoolemie de 0,61 in aerul espirat...si mi sau recoltat probe ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan florin17 florin17 intrebare de 1000 de puncte, am suflat in aparatul alcoltest unde a iesit o,87 dar nu am mers la spital, cum iese pana la urma ? (vezi toată discuția)
Accident rutier flrncristea flrncristea am facut un accident rutier cu o alcoolemie de 0.96 in aer respirat avariind doar masina,dar fara victime sau alte masini.cum as putea iesi din aceasta ... (vezi toată discuția)