avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

daca am fost admis la un concurs,care este perioada maxima pana la angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 16 Ianuarie 2013
nu exista asa ceva. Angajatorul va cheama sa semnati CIM, va face instructajul SSM si va spune data cand veti incepe sa lucrati.
Eu ma gandesc ca ar trebui sa existe o perioda maxima..Daca @loredana 96 lucreaza acum si isi da demisia pentru a ocupa acest nou loc de munca ar trebui sa respecte preavizul de 15 zile/45 zile(dupa functia de executie/conducere pe care o ocupa).O poate astepta viitorul angajator aceasta perioada ?Sau va angaja pe altcineva?
loredana96


Este vorba despre sectorul privat sau bugetar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract de munca sau reducere contract de munca ? volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu ... (vezi toată discuția)
Modificare cim perioada determinata in nedeterminata pufuleato pufuleato Am urmatoarea situatie: pe postul unui angajat care are CIM suspendat pentru cresterea copilului a fost incadrata alta persoana cu CIM pe perioda ... (vezi toată discuția)
Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)