avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia copilului ...acesta sa poata sta o saptamana sau doua la tata si pe urma acelasi timp la mama..as vrea sa stiu daca chiar se poate asta ...si inc o intrebare ...daca nu am fost casatoriti legal ea avand domiciliul pe buletin la parintii ei dar aproape 7 ani a stat cu mine la parintii mei iar copilul este trecut pe numele meu ....ea a fugit de acasa in mai multe randuri cu tot cu copil ...in cazul acesta o pot baga la parasire de domiciliu tinand cont ca nu suntem cununati si nici mutatie pe adresa mea nu are ....va multumesc din suflet ..
Cel mai recent răspuns: valymylove , utilizator 15:03, 30 Ianuarie 2013
De fapt, ce va intereseaza: stabilirea domiciliului minorului sau parasirea domiciliului de catre concubina?

Daca nu ati fost casatoriti legal, la primarie, nu are sens o actiune de parasirea domiciliului indreptata impotriva acesteia.

De altfel, spuneti ca : "a fugit de acasa in mai multe randuri cu tot cu copil" ... deci, de copil a avut grija mereu...

... de dvs. nu a avut grija se pare ;)
copilul il ia cu ea stiind ca sufar din cauza asta ...ea nu si-a dorit copilul de la inceput ..si ma intereseaza daca avocatul poate obtine ca pana la finalizarea procesului copilul sa stea in mod egal la ambii parinti ....deoarece vreau sa merg in instanta pentru custodie dar procesul va dura si nu vreau sa stau atat de mult timp fara sa imi vad copilul .
Nu, copilul nu e minge. Va avea un domiciliu stabil, acesta va fi la mama, ambii parinti veti exercita autoritatea parinteasca , iar dvs veti avea un program de vizita, putand lua copilul la dvs la sfarsit de saptamana, in vacante etc.
am inteles...problema e ca ea nu are venit sa intretina copilul ....iar tatal ei are o pensie de 350ron si mama ei nu are nici un venit ...eu am serviciu stabil cu carte de munca ..2 ani de zile eu am stat in prenatal pentru copil ..
credeti ca am sanse sa castig custodia copilului? plus ca am martori care pot afirma ca nu este o mama buna pentru copil ..

Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Aveti ceva sanse sa castigati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs daca veti dovedi ca v-ati ocupat de copil in primii doi ani de viata, ca mama nu poate creste copilul si nici nu e o mama buna.
Adica de ce nu e o mama buna ?

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, divorț de comun acord cearta doar între adulți ... R@duc R@duc Buna ziua, Divorț de comun acord cearta doar între Adulți un minor la mijloc custodie comuna domiciliu la mama (la părinți ei ) eu acceptând să ... (vezi toată discuția)