avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

Buna seara .Ma numesc Veronica si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns .Am divortat de sotul meu ,deoarece a plecat in Italia si de 3 ani nu a venit acasa si nici nu a trimis bani .Acum astept sentinta de divort si abia acum i am aflat adresa si ca ar lucra la negru .Intrebarea mea este cum as putea sa l oblig sa plateasca pensie alimentara daca lui nu i pasa ca are doi copii minori .Multumesc anticipat .
Probabil ca prin sentinta de divort s-a stabilit si obligatia si cuantumul pensiei de intretinere datorata.

Puteti sa-i faceti o plangere penala pentru abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara king king Buna seara ,am si eu o intrebare ,cine ma poate ajuta cu un raspuns ?Cum sa procedez ca sa-l oblig pe sotul meu ,plecat in italia ,de 15 ani,ca sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)