avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inventar la infiintare firma si inventariere anuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inventar la infiintare firma si inventariere anuala

Citind putin despre registrele obligatorii, am observat ca inventarierea trebuie facuta si la infiintarea unei societati; ce as putea inventaria (SRL servicii), din moment ce am inceput cu 0 (aportul in firma s-a facut doar in numerar, nu si in bunuri,e tc), sau cum ar trebui sa arate un schelete /un exemplu de Registru inventar la infiintarea firmei?
Dar unul pentru inventarierea anuala a patrimoniului? (aici am inteles ca se inventariaza conturile, ce am pes sold)

Pentru inventarierea la infiintarea firmei si pentru cea anuala a patrimoniului se folosesc toate documentele ca si la o inventariere periodica de bunuri? (decizii, declaratii gestionari, liste inventar, PV, etc)?

Care sunt termenele de intocmire a documentelor si registrului inventar, si termenele de inregistrare in contabilitate a rezultatelor inventarierii la infiintare? dar pentru inventarierea anuala a patrimoniului?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pocedura de inventariere mmanu mmanu ma puteti ajuta cu ce trebuie sa cuprinda procedura de invetariere? cum ar trebui formulata? (vezi toată discuția)
Registru inventar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In registru inventar se completeaza elementele de activ si pasiv de tipul creditelor bancare, datorii sau creante cu ... (vezi toată discuția)
Inventarierea elementelor ce nu reprezinta bunuri katica katica Conform OUG 1753/2004 \" 32 Pentru inventarierea elementelor de activ şi de pasiv ce nu reprezintă bunuri este suficientă prezentarea lor în situaţii ... (vezi toată discuția)