avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen pt inregistrarea psihologi cu contract de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen pt inregistrarea psihologi cu contract de munca

vreau sa-mi deschid firma cu prestari servicii medicina muncii. Ma intereseaza ce coduri caen sa folosesc pt a putea angaja psihologi cu contract de munca. si de unde pot face rost de teste psihologice. codul caen 8622 -activitati medicale specializate sau codul 8690 alte activitati de asistenta umana sunt bune?multumesc
Cel mai recent răspuns: vali pintea , utilizator 08:33, 30 Ianuarie 2013
UN raspuns competent va poate oferi ONRC.Parerea mea este ca 8690 este potrivit.
Angajarea psihologilor , insa, trebuie facuta pe specialitati, deoarece nu puteti angaja psihologi in psihologie generala pentru a testa in psihologia muncii. Raspunsurile la aceste intrebari le puteti obtine de la
[ link extern ] /
Nu este o problema a angaja ci pe cine si ce competente are cel angajat.
Va recomand sa cititi si:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Pentru cabinetul de medicina muncii, eu unul as merge pe codul CAEN 8621! Cel mai indicat ar fi sa intrebati la directia de sanatate publica, pentru ca oricum va trebui sa luati aviz si de la ei!
multumesc pt raspuns
Multumesc pt raspuns.Pe codul caen 8622 activitati medicale specializate nu pot?Vreau de fapt sa imi deschid policlinica cu o gama variata de servicii medicale specializate, inclusiv medicina muncii unde voi angaja psihologi cu supervizare in medicina muncii (transporturi, organizationala si port arma)
In acest caz, puteti stabili unul dintre codurile CAEN ca principal, sa le inserati si pe celalte ca obiecte secundare in actul constitutiv, si sa le autorizati pe toate la ONRC! Asa veti fi acoperita! Insa, sfatul meu, asa cum v-am spus si mai sus, ar fi sa aveti o discutie si cu cei de la directia de sanatate!

Alte discuții în legătură

Restrictii pentru cod caen 8514?! alex_09 alex_09 Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discuti pe acest cod mai demult dar nu clare. As vrea sa deschid o societate cu acest cod ca si baza si pe langa sa mai ... (vezi toată discuția)
Cod caen syr syr Ce cod CAEN pot folosi dc am cabinet medical cu specialit DERMATOLOGIE,LABORATOR ANALIZE ,STOMATOLOGIE,MEDICINA INTERNA (vezi toată discuția)
Deschidere clinica medicala Mire111 Mire111 Buna ziua, Pentru a deschide o clinica medicala, cu mai multe cabinete, diverse specializări trebuie sa fii medic? Administratorul firmei trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)