avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

as vrea sa stiu daca mai beneficiez de concediu crestere copil in urmatoarea situatie:in perioada 01 12 2010 -01 12 2012 am beneficiat de concediu crestere copil dupa aceea am inceput serviciu dar in data de 1 03 1013 vine pe lume al doilea copil.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:50, 31 Ianuarie 2013
Veti beneficia de CCC2 deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului sunt luiate in calcul si lunile in care ati fost in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind al doilea copil Uana Uana Buna ziua. As dori sa stiu care mai este legislatia privind indemnizatia de crestere pentru al doilea copil. Eu am nascut in martie 2010 si sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si de crestere copil nataliaz nataliaz ma aflu in concediu de crestere al copilului pana la varsta de 2 ani din data de 20 decembrie 2010. Daca raman insarcinata in perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate , indemnizatie crestere copil danauzu danauzu am inceput serviciul ,dupa concediul crestere copil, de 3 luni si am ramas insarcinata.Intrebarea este, primesc indemnizatie,se vor lua in calcul si lunile in ... (vezi toată discuția)