avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... program de vizita batrani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

program de vizita batrani

Buna ziua
un batran este luat spre ingrijire de o nepoata dupa ce i-a vandut tot ce avea , insa acesta mai are si alti nepoti care doresc sa-l viziteze si in acest sens a depus o cerere la primaria de care apartine si batranul si acei nepoti
intrebarea mea este cine stabileste programul de vizita la acesty batran

Alte discuții în legătură

Unchiul are tutela bunicii, internată cu demență senilă, dar nu se ocupă de ea. ce putem face, legal, să schimbăm tutela? ioana cutulea ioana cutulea Buna ziua Bunica mea sufera de dementa senila, este intr un centru de ingrijire batrani, aflandu-se dub tutela unchiului meu, care ii ia pensia si nu plateste ... (vezi toată discuția)
Ingrijire_persoana-varstnica ailito99 ailito99 Buna ziua, Am un unchi sa-i zicem X, var al mamei (decedate). Singurele rude sunt, in ordinea gradului de rudenie: un var primar, si nepoti de la veri ... (vezi toată discuția)
Poate fi preluată obligația de întreținere de către moștenitorul debitorului? Stoian Elena Luminita Stoian Elena Luminita Buna seara. Mama a decedat in urma cu 2 luni. Ea era debitoare intr-un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si habitatie viagera. Creditorul ... (vezi toată discuția)