avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda , avertisment sau suspendare ??????
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda , avertisment sau suspendare ??????

Am avut si eu astazi un accident de masina , am fost incadrat la neacordare de prioritate. Toate bune ,nervos cum eram nu am mai apucat sa citesc procesu verbal , asta seara cand ajung acas ma uit peste el si cu stupoare vad ca sunt incadrat normal la neacordare de prioritate si au zis ca imi suspenda permisul , dar intrebarea mea e alta , de ce au trecut avertisment pe procesul verbal , iar la locul unde e trecut retinerea persmisului de conducere nu este trecut nimic .......?????? Eu ce sa inteleg din asta????? si daca as putea as pune si o mica parte din procesul verbal aici ca sa il vedeti
Cel mai recent răspuns: GooFy , utilizator 07:23, 14 Februarie 2009
Ca si semnele de intrebare postate, nici eu nu inteleg nimic.
Daca apare srcis avertisment , asta ar fi trebuit sa ramana. adica nici o alta masura.
Cititi si recititi, ca nu se intelege.

de lovit v-ati lovit cu cineva ca nici asta nu inteleg.
Un lucru e cert, chiar daca ati semnat, cred ca aveti sanse in caz de plangere, si asta doar pentru ca la prima simpla citire...nu intelege nimeni nimic.

Alta data nu mai fiti nervos ca nu puteti da timpul inapoi si nu semnati ...daca nu ati citit ce vi se cere sa semnati.
Luati in calcul faptul ca aveti 15 zile pentru a ataca acel PV.

av. Ileana Schwarz
Da m-am tamponat cu celalalt dar sunt avarii usoare si ea-a m-a incadrat la articolul 101 alin 3 lit A care inseamna suspendare de permis .Dar eu ma intreb de ce acolo unde scrie " se stabilesc " este bifata casuta de avertisment daca m-a incadrat la acest articol pt ca nu mi-a zis daca il suspenda sau nu daca as putea as posta procesul verbal , dar din pacate nu pot
As vrea sa ma invatati daca se poate cum sa fac contestatia , pt a azinoapte am stat pana la ora 4 si am citit tot felul de forumuri si am recitit si dcretul pur si simplu s-a facut o nedreptate si vreau sa ii mustruluiesc pt asta
Sunt curios... permisul... adica plasticul acela roz stiti Dvs., mai sunteti in posesia lui momentan?
Daca nu, sunteti fericitul castigator al unui loz necastigator... neacordarea de prioritate CU sau FARA accident se sanctioneaza prin suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe trecere crambadani crambadani Mi-a fost retinut permisul de conducere pt neacordarea de prioritate pe trecere de pietoni. Am refuzat sa semnez procesul verbal, am mentionat la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal tescan elena tescan elena Buna ziua ! As dori si eu sa fac o contestatie a unui proces verbal! Ieri mi a fost suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pt neacordare prioritate ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)