avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe trecere

Mi-a fost retinut permisul de conducere pt neacordarea de prioritate pe trecere de pietoni.
Am refuzat sa semnez procesul verbal, am mentionat la sectiunea "mentiuni" ca eu consider ca pietonii erau pe scoar si nu pe trecere. Politistul care a intocmit procesul verbal era colegul celui care m-a oprit deci nu a vazut nimic din ce s-a intamplat, nu m-au filmat cu nimic si nici nu este trecut nici un martor pe procesul verbal.
As vrea sa stiu cam cum ar trebui sa formulez plangerea si cam ce sanse am sa castig?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: crambadani , utilizator 22:36, 5 Mai 2009
contestatia o formulati in max. 15 zile de la intocmire.
era ideal ca dvs sa i semnat procesul verbal.
incercati sa apelati la serviciile unui avocat din orasul dvs.
sansele ar fi destul de mari daca dvs ati avea martori in timp ce politistul nu ar avea.


av.m.vasilescu
as mai vrea sa stiu daca pot aduce martor fara ca acesta sa fie mentionat in procesul verbal

Dvs a-ti mai metionat ca era bine sa semnez procesu verbal, eu nu l-am semnat ca sa fiu sigur ca am o sansa sa-l contest ca din cate stiu orice proces verbal semnat inseamna recunoasterea faptei cu toate ca stiu ca pot sa-mi recuperez carnetul doar dupa ce depun contestatie care o pot face doar dupa ce primesc prin posta procesu verbal.
M-ar mai interesa sa stiu daca pot prelungi dovada de circulatie fara sa am procesu verbal doar pe temeiul ca nu l-am semnat dar nici nu am primit procesul verbal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru neacordare prioritate Anton25 Anton25 astazi 10-11-2011 mi sa retinut permisul de conducere,pe motiv de neacordare prioritate la pietonii.Sa intamplat astfel: eram pe a doua banda iar pe prima ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru proces verbal neintocmit la fata locului SimonaI SimonaI Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: Mi s-a suspensat permisul de conducere pentru o perioada de 30 zile cu dovada pe 15 zile pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni vaseapantiuc vaseapantiuc in decembrie mi s-a retinut permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni fiind inregistrat si de camera de luat vederi din masina politiei.am vre-o ... (vezi toată discuția)