avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in asociatie

Va rog sa ma ajutati sunt intr-o situatie disperata, am 18 h de teren si sunt in asociatie date de mama pe 10 ani dar acuma vrem sa le scoatem afara pentru a le lucra noi dar persoana care lucreaza acuma pamantul nu vrea. Ce variante am? Cum pot ataca contractul? Ce pot sa fac? In contract e specificat ca se poate scoate dar de comun acord, dar eu vreau el nu asa ceva nu exista .Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Antecontract nerespectat ingriduta ingriduta va rog sa ma ajutati cu un sfat tot in legatura cu un antecontract nerespectat... mama mea a incheiat un antecontract cu sotii Sufaru pentru cumpararea de la ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost incalcat dreptul de proprietate prin ararea unei tarlale fara stirea mea Costinel Burca Costinel Burca Deci mama mea , are un teren care a fost arat de catre o societate comerciala , care a luat pamant in arenda de la vecinii mei , dar mama mea nu a semnat ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare ddmn ddmn Autor ingriduta Data 2007-10-10 01:12:35 Subiect va rog sa ma ajutati Mesaj buna seara, am vazut discutia dumneavoastra cu un alt membru al forumului ... (vezi toată discuția)