avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cod afectiune incadrat in grad de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cod afectiune incadrat in grad de invaliditate

Buna ziua! As dori sa stiu daca codurile de afectiune F34, F33.3 si M51 se incadreaza in grad de invaliditate pentru obtinerea pensiei pe caz de boala.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si incadrare in grad de handicap in acelasi timp geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tatal meu in varsta de 52 ani are mari probleme de sanatate, respectiv sufera de scleroza multipla, ... (vezi toată discuția)
Care sunt bolile pentru pensionarea de boala in gradul 2 si 3? ancastupar2005 ancastupar2005 buna ziua. va rog sa-mi spuneti care sunt bolile dupa care te incadreaza intr-un grad de invaliditate (2 sau 3) Institutul National de Expertiza si Recuperare ... (vezi toată discuția)