avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model acord de tip Non-disclosure Agreement
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model acord de tip Non-disclosure Agreement

Buna ziua,
Are cineva un model de NDP (Non disclosure agreement) tradus in lb. romana? Este unul atasat pe acest site in lb. engleza la rubrica "Vezi docum.UTILE" si m-ar interesa o traducere cumva legalizata-daca a facut cineva pana acum asa ceva.
Este un fel de acord (contract) de confidentialitate cu privire la incheierea unui business intre doua persoane (care vor face sau nu parte -pe viitor - din respectivul business) in care se prevede nedivulgarea informatiilor discutate.
Este ceva care se practica foarte mult in afara Romaniei.
Multumesc anticipat,
Claudia

Alte discuții în legătură

Prestare servicii pentru strainatate ContSters111015 ContSters111015 Buna ziua, Ma numesc Marius, sunt nou in aria aceasta a business`ului, de aceea vreau sa ma informez bine pentru a proceda ca la carte si pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat spaniola - traduceri catalana RebekkaZ RebekkaZ Salut! Am incercat sa gasesc informatii pe internet despre ce urmeaza sa intreb, insa am ametit de tot #-o Printre altele, sunt si traducator autorizat pe ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)