avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunere acte la dosar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunere acte la dosar

La dosarul pentru casa nu a depus avocatul chemarea in judecata sau cum se numeste. Partea adversa nu a depus nimic. Daca as putea adauga niste documente pe care le-am obtinut de abia acum cateva zile procesul ar fi castigat. Cum le pot depune? Trebuie sa scriu ceva pee o foaie nu ma pot duce cu hartiile in mana si sa zic la oamenii care lucreaza la registratura sau arhiva "pune-le la dosarul X". Cum trebuie formulata partea din fata? Cum se numeste procedura? Va rog ajutati-ma !!! #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:12, 15 Februarie 2009
Indicati numarul de dosar si formulati cerere catre Judecatoria X : Subsemnatul..nume si prenume, domiciliat....depun...NOTA DE SEDINTA prin care anexez urmatoarele inscrisuri...
Sau puteti sa le depuneti la urmatorul termen.
Da as putea sa le depun la urmatorul termen insa as dori sa fac si niste precizari. De aceea as fi vrut sa le depun in scris, asa as putea sa si argumentez documentele depuse.
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2009
lilicrin, utilizator
In nota de sedinta pot argumenta documentele depuse? Sau pot doar sa enumar ce documente voi depune? Ce noteaza grefierul in timpul sedintei nu se numeste tot nota de sedinta? Sunt un pic derutata#-o.
Ceea ce noteaza grefierul in timpul sedintei se regaseste in incheierea de sedinta.

Alte discuții în legătură

Depunere acte la dosar plangere contraventionala ganirolf ganirolf Buna ziua, Am nevoie de indrumare va rog... In urma primei infatisari in cazul unei plangeri contraventionale in legatura cu un proces verbal de stationare ... (vezi toată discuția)
Termen de redactare incheiere de sedinta costel_gr2013 costel_gr2013 care este termenul legal de redactare a unei incheieri de sedinta din cadrul unei judeatorii? (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? Filimon Aurel Filimon Aurel Primul termen amanat lipsa aparare prin fax la ora termenului. Al doilea termen parata a depus intampinarea prin fax, tot la ora termenului, intr-un singur ... (vezi toată discuția)