avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... refuz concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

refuz concediu medical

Buna dimineata. In jurul datei de 27.11.2012 am dus medicului de familie o adeverinta de asigurat valabila 3 luni,pentru care mi-a dat 5 zile concediu medical.
Pe data de 06.02.2013 mi-a fost rau nu m-am putut prezenta la locul de munca.
Pe 07.02 m-am dus la medicul de familie care mi-a zis ca trebuie sa aduc o NOUA adeverinta. M-am dus la servici,am luat adeverinta,pana m-am intors programul doctorului se incheiase.
Mentionez ca medicul de familie se afla-n sectorul 4 iar serviciul meu la Ciorogarla.
Azi cand am sunat sa intreb de programul medicului,asistenta m-a zis ca n-o sa-mi poata acorda concediu medical si pentru data de 06.02 ca au trecut deja 48 de ore de cand m-am imbolnavit.
Concluzie : trebuie sa stiu dinainte ca o sa fiu bolnav si sa plec cu adeverinta de salariat de la munca ca sa pot beneficia de o consultatie la medicul de familie ?
E corect ce-mi spune mie acest doctor in situatia in care nu am beneficiat nici de o consultatie nici de tratament?
E normal sa fiu trecut nemotivat la servici din cauza acestui medic ?

Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Pot da seful in judecata de calomnie? iulia_86_12 iulia_86_12 Lucrez ca educatoare la o gradinita privata. In urma cu 2 saptamani m-am imbolnavit de pneumonie la care medicul de familie mi-a dat concediu medical 9 zile , ... (vezi toată discuția)
Bolnav in preaviz tazyx tazyx Buna ziua, Daca te imbolnavesti in perioada de preaviz ce se intimpla :(( ? Esti obligat sa recuperezi zilele care ai fost bolnav dupa ce te-ai insanatosit ... (vezi toată discuția)
Daca am dus angajatorului o adeverinta medicala pentru neprezentarea la locul de munca pe motivul unei boli,are dreptul angajatorul sa o refuze si sa ma treaca abesnt nemotivat? Andra Alexa Andra Alexa In data de 07.01.2019 nu m am prezentat la munca deoarece eram bolnava si am adus de la medicul de familie o adeverinta medicala pentu a se opera ca si ... (vezi toată discuția)