Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

RISCURI IMPUTERNICIRE AVOCATEASCA PENTRU EXECUTARE SILITA

AM SEMNAT CU TREI ZILE IN URMA O IMPUTERNICIRE AVOCATEASCA PENTRU EXECUTARE SILITA A AUTORITATII NATIONALE PENTRU RESTITUIREA PROPRIETATILOR (ANRP). AVOCATUL CARE M-A REPREZENTAT LA PROCESUL CU ANRP (PROCES CASTIGAT) A FOST ALES DE O PERSOANA, RUDA CU MINE, CARE TREBUIE SA PRIMEASCA JUMATATE DIN SUMA CASTIGATA IN INSTANTA. PROBLEMA ESTA CA NU SUNT IN CELE MAI BUNE RELATII CU RUDA MEA SI NU CUNOSC PREA BINE AVOCATUL LA CARE MA REFER. EXISTA RISCUL CA SEMNATURA MEA PENTRU IMPUTERNICIREA AVOCATEASCA SA FIE FOLOSITA ASTFEL INCAT EU SA PIERD BANII LA CARE AM DREPTUL? SAU POATE EXECUTORUL JUDECATORESC SA IMI IA PENTRU SERVICIILE PE CARE MI LE VA PRESTA FOARTE MULT DIN BANII CARE MI SE CUVIN? IATA, IMI ESTE TEAMA SA NU DEVIN VICTIMA UNEI ESCROCHERII. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU OPINIILE DUMNEAVOASTRA
Cel mai recent răspuns: palsecam , utilizator 14:10, 15 Februarie 2009
Stiti, nu-i asa, ca slujba-i slujba si drujba-i drujba!

De ce trebuie sa-l cunoasteti foarte bine pe avocat? A castigat procesul, adica si-a exercitat profesia foarte bine! Din moment ce in dispozitivul hotararii este si numele dvs., nu veti pierde niciun ban.

La biroul unui executor judecatoresc puteati sa mergeti si fara avocat.
MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS! IMI ERA TEAMA CA IMPUTERNICIREA AVOCATEASCA SA NU PERMITA AVOCATULUI SA DETURNEZE CEEA CE MI SE CUVINE INTR-O DIRECTIE PE CARE NU O DORESC. REFERITOR LA ACHITAREA SERVICIILOR FATA DE EXECUTOR, SIGUR CA "slujba-i slujba si drujba-i drujba". DOAR AVEAM SUSPICIUNEA CA AVOCATUL POATE (IMPUTERNICIT DE MINE FIIND) SA VIREZE EXECUTORULUI UN PROCENT DE 25 SAU 50 DIN BANII DE RECUPERAT... INCA O DATA VA MULTUMESC MULT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Depagubiri anrp dorinadaud dorinadaud In anul 2003 dupa ce s-a pubicat legea 290/2003 tatal meu impreuna cu cele doua surori (din care una din jud. Cluj) a depus dosarul cu copii ale actelor ... (vezi toată discuția)
Legea 9/1998 miab miab Stie cineva daca se mai dau despagubiri la legea 9/1998 celor cu dosarele finalizate(aprobate de ani de zile? (vezi toată discuția)