avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

Buna Ziua. Va rog sa raspundeti la intrabarea mea.; Intreprindere familiala care se ocupa de agricultura,pana acum a platit impozit de 16% dupa venitul net realizat ., adica sistem real- , cum voi plati de anul acesta impozitl?, in sistem real ca si pana acum ,sau conform normelor de venit stabilite /venit pe ha/ impozit? cu stima

Alte discuții în legătură

Impozit la intreprindere individuala agricola Palelisabeta Palelisabeta Buna Ziua. Intreprindere familiala care se ocupa de agricultura,pana acum a platit impozit de 16% dupa venitul net realizat ., adica sistem real- , cum voi ... (vezi toată discuția)
Impozit in domeniul agricol Palelisabeta Palelisabeta Va rog sa raspundeti la urmatoarea intrebare> Intreprindere Familială care se ocupă cu agricultura, platitoare de TVA, Inregistrată al Registrul ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit mavi_tour@yahoo.com mavi_tour@yahoo.com In cazul unei intreprinderi individuale ,in sistem real ,si care platea pana acum 16%impozit pe profit,se modifica ceva conform noii legislatii? multumesc (vezi toată discuția)