avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitul pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitul pe venit

In cazul unei intreprinderi individuale ,in sistem real ,si care platea pana acum 16%impozit pe profit,se modifica ceva conform noii legislatii?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mavi_tour@yahoo.com , utilizator 12:16, 19 Ianuarie 2018
Impozitul pe venit va fi 10%.
Buna ziua,nu am platit niciodata impozit pe venit,am platit 16%pe profit,asta inseamna ca voi trece la impozit de 10%pe venit?
Cu stima,
La intreprinderea individuala care depune declaratia 200, nu se discuta de impozit pe profit ci de impozit pe venit. Poate vreti sa va referiti la modul cum calclati acel venit net, adica venituri brute din care scadeti cheltuielile deductibile. Si apoi la acest venit net anul trecut aplicati 16% iar de acum va fi 10%.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)
Pfa - trecere la sistem real codew codew Sunt intreprindere individuala (PFA) la norma de venit M-am inregistrat de curand ca platitor de TVA, deoarece am un contract de prestare de servicii ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)