avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit la intreprindere individuala agricola
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit la intreprindere individuala agricola

Buna Ziua. Intreprindere familiala care se ocupa de agricultura,pana acum a platit impozit de 16% dupa venitul net realizat ., adica sistem real- , cum voi plati de anul acesta impozitl?, in sistem real ca si pana acum ,sau conform normelor de venit stabilite /venit pe ha/ impozit? cu stima
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 23:11, 30 Iunie 2013
Cu stima ,trebuia sa depuneti D.221 pana la 25.06.13. ca va incadrati la Norma de venit pentru activitate de cultivarea cereralelor.Cred ca ati si facut acest gest ...daca nu ati depus incercati inca la finante si cred ca va ajuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit Palelisabeta Palelisabeta Buna Ziua. Va rog sa raspundeti la intrabarea mea.; Intreprindere familiala care se ocupa de agricultura,pana acum a platit impozit de 16% dupa venitul net ... (vezi toată discuția)
Impozit in domeniul agricol Palelisabeta Palelisabeta Va rog sa raspundeti la urmatoarea intrebare> Intreprindere Familială care se ocupă cu agricultura, platitoare de TVA, Inregistrată al Registrul ... (vezi toată discuția)
Impozitare intreprindere individuala agricultura cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala ce se ocupa de agricultura si nu mai stim cum o sa platim impozitul: in sistem real, asa cum am depus declaratia la inceputul ... (vezi toată discuția)