avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia complementara!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia complementara!!

Am o mare intrebare sunt divortata si am o fetita de 5 ani pana-n aceasta luna primeam alocatia complementara in valoare de 50 lei..astazi am fost sa refac dosaru si mi sa zis ca nu mai pot benefica de aceasta alocatie pt ca am un prieten..prietenul meu e din buc si eu din suceava el mai vine sa stea la mine de vreo 3 ori pe an cate maxim o luna..si acea doamna de la primaria mi-a zis ca daca am pe cineva inseamana ca ma intretine el...mi se pare o mare aberatie si ma pus sa completez un formular cu datele prietenului meu ceia ce nu am vrut sa fac...daca ma despart de el si imi fac alt prieten trebuie sa anunt la primarie..e un raspuns de la cei de la primarie care pe mine ma lasa rece..este posibil asa ceva?sa mi se taie alocatia pt aceasta cauza?va multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatia monoparentala mariniucsimona mariniucsimona am o mare nelamurire poate ma poate ajuta cineva...sunt div si am in grija o fetita de 3 ani,nu lucrez si nu am nici un venit decat pensia alimentara de 150lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Neglijenta si comportament urat cu copii minori. pandurustelica pandurustelica Buna seara.Am si eu o intrebare \'Sunt in concubinaji cu o femeie ,ea are 2 fete de 11 si 13 ani prin divort fetele au ales acum 1 an jumate sa stea la tatal ... (vezi toată discuția)