avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamuriri aplicare cod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamuriri aplicare cod

Am un proces in civil legat de anulare contract .Prin refuzul judecatorului de la fond de a disjunge noile probe introduse, referitoare la nulitatea actului pe baza nerespectarii prevederii Legii notarilor 36/1995 am deschis un nou dosar in luna mai 2012.Desi actul a fost intocmit in aprilie2010, cand era in vigoare vechiul cod, am fost obligat sa deschid un nou dosar in perioada cand era in vigoare Noul cod civil. Noul dosar se judeca dupa vechiul cod cand s-a facut actul, sau dupa noul cod civil cand s-a introdus actiunea si care este prevederea legala care stabileste aceasta?

Alte discuții în legătură

Cpc aplicabil în situaþia disjungerii exoexo exoexo Buna ziua! Vreau sa va intreb ce se intampla in cazul in care o cerere introdusa inainte de intrarea in vigoare a noului cod de procedura, a fost disjunsa ... (vezi toată discuția)
Aplicarea vechiului cod de procedura civila de la 1865 in continuare in cazul proceselor incepute sub imperiul legii vechi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 3 alin. (1) din Legea nr 76 / 2012pentru punerea in aplicare a NCPC, dispozitiile Codului de procedura civila ( noul cod) se aplica numai ... (vezi toată discuția)
Cerere recurs contencios administrativ manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am facut un recurs in cazul unui proces pe contencios administrativ. Avand in vedere noile modificari ale ... (vezi toată discuția)