avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare bani de scolarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare bani de scolarizare

Inainte de a fi angajat la firma (actualmente unde lucrez) , mi-au spus ca trei luni de zile imi opresc 25% din salariu de baza pentru asa zisa scolarizare pentru obtinerea licentei pe postul de lucru unde activez. Interesant ca de fapt s-au retinut patru luni de zile. In contractul individual de munca nu este specificat nicio clauza in acest sens, plus ca pe fluturasul cu datele despre salariu nu este specificat popriri ci plan realizat cu productivitate 0.75.Problema care se pune acum este ca urmeaza disponibilizari si vreau sa stiu daca acesti bani se mai recupereaza atata timp cat m-i s-au oprit si am un an si sase luni lucrati pana in prezent. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ridicarea popririi pe salariu Dannyella87 Dannyella87 am o poprire pe salariu de aproape un an de zile. Suma prezenta in dosarul de executare este achitata de 2 luni si poprirea nu a fost ridicta din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Ionut2016 Ionut2016 Buna ziua ! Va deranjez in legatura cu o problema legata de o poprire pe salariu in valoare de 2040 lei !instiintare privind masura popririi s-a trimis atat la ... (vezi toată discuția)
Impozit concediu sarcina si lauzie casmb aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Prietena mea este in concediu de sarcina si lauzie din 10-10-2011. Pe 30-11-2011 a expirat contractul de munca astfel incat plata concediul cade ... (vezi toată discuția)