avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

hotarire judecatoreasca

Buna ziua,am promis la o prietena de 82 de ani ca o sa caut pe internet,daca a cistigat procesul cu casa de pensii,dar nu am reusit,va rog sa ma ajutati,nr de dosar e 3535/117/2008, s-a discutat in sedinta din 28 ian.2008.O seara placuta va doresc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:10, 17 Februarie 2009
emanuellen a scris:

Buna ziua,am promis la o prietena de 82 de ani ca o sa caut pe internet,daca a cistigat procesul cu casa de pensii,dar nu am reusit,va rog sa ma ajutati,nr de dosar e 3535/117/2008, s-a discutat in sedinta din 28 ian.2008.O seara placuta va doresc

La ce instanta se judeca sau s-a judecat litigiul?
la curtea de apel Cluj ,va multumesc
Decizia Curtii de Apel Cluj este urmatoarea: "Admite recursurile declarate de reclamanta D.E. si parata C.J.P. Cluj impotriva sentintei civile 1873 din 13.10.2008 a T. Cluj pronuntata in dosarul nr. 3535/117/2008, pe care o caseaza in intregime si trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante. Decizia este irevocabila. Data si pronuntata in sedinta publica din 28.01.2009."

O sentinta casata, practic, nu mai exista. Prietena dvs. (recurenta-reclamanta) urmeaza sa ia pricina de la capat la Tribunalul Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O veste buna emanuellen emanuellen Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> ... (vezi toată discuția)
Pronuntare ril - procedura prealabila taxa poluare 14.11.2011 Marian Senchiu Marian Senchiu Cei de la Înalta Curte de Casație si Justitie au publicat astazi un comunicat de presa: Decizia nr.24 în dosarul nr. 9/2011. Admite ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)