avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... o veste buna
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

o veste buna

Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> si as vrea sa-mi cautati pe net daca am cistigat din nou???!!!Nr dosar e 4438/117/2008,Cluj,Multumesc mult.As vrea sa va mai intreb ce urmeaza de acum in colo,caci am auzit ca se poate intimpla ca, Casa de Pensii sa nu-si faca datoria si trebuie sa cer executare silita?Ce trebuie sa fac caci sentinta nu mai vine acasa??Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 07:58, 4 Aprilie 2009
Dosarul dv. cu termen 31.03, pe rol la C.A. Cluj, inca nu a fost actualizat cu decizia.Mai dureaza din p.d.v. tehnic pana operatorii o vor publica pe net(dureaza 2-3 zile).Puteti sa o cautati singura pe [ link extern ]
.Intrati pe harta-Cluj-CApel-dosare.Introduceti nr.dosar in casuta si veti gasi dosarul si prin accesare incheierea de sedinta (succinta fara detalii)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2009
nucu$, utilizator
Buna seara,am fost la Tribunal si mi s-a spus ca am cistigat si la Curtea de Apel.Am inteles ca sentinta nu se trimite acasa,va rog sa-mi spuneti cum sa procedez,adica eu ce trebuie sa fac ca sentinta data sa fie aplicata de Casa de Pensii.Multumesc
Mergeti la CA Cluj , la registratura si cereti o copie dupa sentinta definitiva din dosar.Sau asteptati sa se intoarca dosarul la prima instanta ca sa faceti acelasi lucru (cerere trimbrata):thumbup:
Cu sentinta mergeti la Casa de pensii.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2009
nucu$, utilizator
Felicitari, doamna, recursul a fost respins!
Intrucat executarea unui titlu executoriu este parte a procesului civil iar interesul executarii acestuia il justificati dvs., asteptati sa redacteze Curtea de Apel decizia si sa trimita dosarul inapoi, Tribunalului.

Dupa aceea va duceti in arhiva tribunalului si solicitati, in scris, investirea hotararii pronuntate de tribunal cu formula executorie prevazuta de art. 269 Cod procedura civila.
Cu hotararea astfel investita va duceti la casa de pensii si solicitati punerea ei in executare intocmai. Hotararea judecatoreasca va fi pusa in aplicare fara sa fie nevoie sa apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este deosebirea intre legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie? in baza sentintei legalizate pot cere administratiei financiare returnarea taxei de poluare? qwerta qwerta Buna ziua ,am cistigat in contencios la tribunal recuperarea taxei de poluare ,iar Adm financiara a facut recurs acesta fiind respins de curtea de apel.Am ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca emanuellen emanuellen Buna ziua,am promis la o prietena de 82 de ani ca o sa caut pe internet,daca a cistigat procesul cu casa de pensii,dar nu am reusit,va rog sa ma ajutati,nr de ... (vezi toată discuția)
Compensarea cheltuielilor de judecata reciproce ioanandrei ioanandrei Am avut un proces care s-a derulat astfel : TRIBUNAL instanta de fond -sectia comerciala ,am cistigat , CURTE de APEL instanta de apel sectia comerciala ,am ... (vezi toată discuția)