avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sentinta decontare ochelari de vedere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sentinta decontare ochelari de vedere

Buna ziua,
In vederea obligatii angajatorului la decontarea contravalorii ochelarilor de vedere a fost pronuntata o sentinta definitiva a Curtii de Apel Cluj in dosar nr.2273/117/2020 si anume:

Instanța Curții de Apel Cluj a obligat Inspectoratul General pentru Imigrări să achite contravaloarea ochelarilor pe care trebuie să-o poarte un anagajat care lucrează la calculator.
Soluția pe scurt: ”Admite recursul formulat de recurentul M.I.-L in contradictoriu cu intimatul I.G.I, impotriva Sentintei civile nr. 2693/2020, pronuntata de Tribunalul Cluj in dosarul nr. 2273/117/2020, pe care o caseaza in parte, in ceea ce priveste solutia pronuntata asupra fondului, si, in rejudecare, admite actiunea si obliga paratul sa plateasca reclamantului suma de 2.629 de lei, reprezentand contravaloare dispozitivului de corectie special. Definitiva si executorie.”

Intrebarea mea este urmatoarea, ma poate ajuta cineva cu aceasta sentinta in format pdf?
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
smart25, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca emanuellen emanuellen Buna ziua,am promis la o prietena de 82 de ani ca o sa caut pe internet,daca a cistigat procesul cu casa de pensii,dar nu am reusit,va rog sa ma ajutati,nr de ... (vezi toată discuția)
Recurs admis la revizuire ce urmeaza? darisdinu darisdinu decizia penală nr. 2276 - În temeiul art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. c C.p.p., rap. la art. 385 ind. 6 al. 3 C.p.p., admite recursul declarat de recurentul - ... (vezi toată discuția)
Casare hotarare recurenta mihaela_gabriela mihaela_gabriela Buna ziua, am avut un proces la curtea de apel si mai jos e solutia. Tip solutie: cu casare Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează sentinţa recurată, ... (vezi toată discuția)