avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... revocare presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

revocare presedinte asociatie de proprietari

Pt. revocarea din functie a presedintelui asociatiei de proprietari si a casierilor sunt valabile si tabelele nominale cu semnaturilor locatarilor-proprietari sau este obligatoriu sa se voteze in Adunarea Generala? In Legea 230/2007 spune la un moment dat: In situatii exceptionale, hotararile pot fi luate prin acordul scris al majoritatii proprietarilor unei scari sau unui bloc, membri ai asociatiei de proprietari, pentru probleme care ii vizeaza direct, pe baza de tabel nominal. Se aplica si in acest caz? In plus, sambata avem Adunare Generala convocata de presedinte pt a ne prezenta situatia financiara de anul trecut. Putem completa ordinea de zi cu propunerea de revocare din functie?
Cel mai recent răspuns: merepere , utilizator 16:10, 26 Februarie 2013
Da se poate completa ordinea de zi si in timpul A. G.
5) Proprietarii trebuie anuntati, prin afisare la loc vizibil sau pe baza de tabel nominal convocator, asupra oricarei adunari generale a asociatiei de proprietari, cu cel putin 7 zile inainte de data stabilita, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunarii generale. Ordinea de zi anuntata se poate completa prin hotarare a adunarii generale.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
1-Ordinea de zi la orice adunare generala este supunerea spre analiza a punctelor de interes prevazute de presedinte si comitet executiv concomitent cu cererile/solicitarile participantilor la adunarea generala
2-Art 21 al 3 din L nr 230/2007
Presedintele asociatiei de proprietari este fie candidatul care va obtine cel mai mare numar de voturi la alegerea membrilor comitetului executi ales prin vointa sa si a majoritatii proprietarilor din cadrul adunarii generale ,fie oricare alt membru al comitetului executiv al asociatiei de proprietari
Referitor la strategia cu tabelele nominale semnate de membrii asociatiei, adica de locatarii proprietari....ce parere aveti?
Tabelele semnate de membrii proprietari sunt necesare pentru comunicarea si atestarea convocarii adunarii generale
Cu ocazia adunarii generale ,proprietarii pot solicita analiza activitatii preseintelui de asociatie,in urma carora cei prezenti vor dispune hotarare in consecinta
Adunarea Generala a fost convocata ''strategic'' in zi de sambata pt ca sa nu poata veni foarte multi. Daca nu sunt prezenti 50% plus 1 din membrii asociatiei chiar nu putem revoca presedintele? :(

Alte discuții în legătură

Reconvocare adunare generala a asociatiilor de proprietari medut_pitic medut_pitic Buna ziua Poate cineva sa imi confirme ca se poate face reconvocarea Adunarii Generale in caz de lipsa forum la 10 minute mai tarziu? \"Adunare General va ... (vezi toată discuția)
Este legal? kuriaky kuriaky La sedinta adunarii generale reconvocata (prima sedinta nu a avut loc din lipsa de cvorum), pe ordinea de zi la punctul 4 se mentiona: \"completarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca la sedinte nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? stanciu4444 stanciu4444 Ce se intampla daca la sedintele de bloc nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? De exemplu pentru luarea unor decizii cum ar fi: reparatii capitale, ... (vezi toată discuția)