avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... logare utilizator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

logare utilizator

m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ionionela03 , utilizator 15:07, 22 Februarie 2013
In conditiile in care postati pe forum,pe cale de consecinta contul dvs este activ
Pentru clarificarea situatiei cu care va confruntati sesizati prin mesagerie privata moderatorul sectiunii
Cautati in folderul Spam sau verificati in Date personale / Parola (sub Bine ai venit, ionionela03) daca ati scris bine adresa de mail.
nu apare bine ati venit scrie doar ca : contul dumneavoastra este inactiv si nu primesc newsleter /alerta forum ,am verificat si in spam nu exista nici un mesaj de confirmare.
Ati verificat si adresa de mail, daca este scrisa bine?
Va sugeram sa folositi ca browser Mozilla Firefox sau Google Chrome.
am verificat eu am adresa de gmail este vreo problema? nu inteleg de ce nu primesc newslstter? din cauza adresaei inainte aveam o adresa de yahoo si a mers din prima dar cei de la yahoo au blocato temporar si am ales gmai dar nu inteleg de ce nu merge?

Alte discuții în legătură

Am contul activat? Marilena-lena Marilena-lena se vede contul meu, va rog? Imi apare ca nu am cont activ. Nu am primit mail de confirmare a contului. Cum sa procedez? Multumesc. (vezi toată discuția)
Dificultati la creare cont nou pe avocatnet Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Verisoara mea venita in vizita a incercat sa-si faca si ea cont pe Avocatnet in aceasta dimineata si desi a furnizat adresa de e mail ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)