avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract marci private
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract marci private

va rog mult sa-mi furnizati un model de contract de productie marci private sau sa-mi enumerati clauzele specifice. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Posibilitate modificare contract? danielmarinescu danielmarinescu Buna seara, prin ordinul mmfps 1616/2011 a fost stabilit modelul cadru de cim. intrebarea mea este : acest model cadru este obligatoriu pt toata lumea in forma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare si distributie (comert international). gabriela.c gabriela.c Am primit spre studiu un contract de vanzare si distributie de la un potential partener ungur al societatii pentru care lucrez. E ceva nou pentru mine. Nu am ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare cu clauze de lucrari Annka Annka Va rog sa ma ajutati cu unele indrumari/clarificari cu referire la urmatoare speta: Am derulat o procedura de achizitii publice pe Ordinul 1120/2013 pentru ... (vezi toată discuția)