avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Contributii din salarii
Discuție deschisă în Executare silită

Contributii din salarii

sunt in faza de executare silita a titlului executor ce prevede reintegrare, plata salariilor majorate, indexate, reactualizate. Poate legal executorul sa execute si cotributiile din salarii(CAS, CASS, somaj, etc) in numele meu(unitatea executata este un Minister), virandu-le in conturile statului, corespunzator fiecarei categorii? V-as ruga frumos, sa imi precizati si temeiul legal pentru ca Ministerul sa nu-mi faca contestatie la executare pentru retinere contributii. Daca nu este treaba executorului poate imi puteti spune cine o face?(de buna voie nu se doreste nimic, deocamdata).Cu respect.

Alte discuții în legătură

Explcarea unei decizii judecatoresti Felicia.Grama Felicia.Grama Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca : \" Dispune ... (vezi toată discuția)
Conflict munca bamby2003 bamby2003 Am un conflict de munca cu o regie a statului. Procesul a parcurs toate etapele: fond, recurs, revizuire, cont. in anulare. Decizia irevocabila: reintegrare si ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea hotararii judecatoresti leonora leonora Buna ziua. In urma unui litigiu de munca,am obtinut in luna oct.2011 o hotarare judecatoreasca,definitiva si executorie,prin care se dispune repunerea ... (vezi toată discuția)