Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

buna ziua!
imi poate spune cineva cum s-au transformat functiile in administratia locala dupa legile 330si 283 ?
cum s-a transformat de exmplu la un casier(contractual) cu vechime de 25ani vechime
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:47, 28 Februarie 2013
Cand spuneti transformare faceti referire la salariu ?
Ar fi trebui sa ramana la fel, daca s-a beneficiat doar de sporul de vechime, acum o sa apara gradatie 5, clasa de salarizare "22" si coeficient de salarizare "1.68".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor de vechime bugetari Aura2012 Aura2012 Un salariat contractual din cadrul primariei are facut o vechime de 10 ani cum ii acord sporul de vechime ? Este incadrat guard clasa 17 ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala in functia de inspector asistent oanaelena79 oanaelena79 Buna ziua! In 2006 am fost angajata pe functie contractuala, in 2008 a fost postul transformat in functie publica in 2011 am absolvit facultatea de stiinte ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)