avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incapacitate de plata a ratelor la credit in franci ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incapacitate de plata a ratelor la credit in franci elvetieni

am un credit in franci,de ceva timp nu pot sa mai platesc ratele intregi,creditul este de nevoi personale fara ipoteca.as vra sa stiu ce se intimpla cand se acumuleaza f multe zile de intarziere
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 07:53, 5 Martie 2013
Se poate ajunge la executare silita
Chiar daca nu ati garantat cu un anume bun, creditorul va avea dreptul sa isi recupereze suma pe care v-a acordat-o plus dobanzi si penalizari prin executarea silita asupra bunurilor dvs (mobile, imobile sau venituri).
In cazul asta, tinand cont ca dvs sunteti de buna credinta si, cu siguranta, nu aveti posibilitatea de plata integrala a ratelor datorita aprecierii francului, mergeti la banca si solicitatile o reesalonare/rescadentare in raport cu posibilitatile dvs. de plata. In caz contrar, cum ziceau colegii de mai sus, se va ajunge la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu are un credit la Piraeus Bank si are o rata lunara de 330 CHF(aproximativ 1200 lei),insa el are o pensie de 1180 lei,de altfel si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)