avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantum pensie - anii de studii superioare se adauga ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantum pensie - anii de studii superioare se adauga la vechime?

Dacă am stagiu de cotizare de 35 de ani, fără a socoti și cei 5 ani de facultate, am vreun avantaj la calculul pensiei, dacă se adaugă și aceștia la vechime? Mulțumesc f. mult.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:29, 7 Martie 2013
Este stagiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare dupa legea actuala getad getad Buna ziua! Va rog f mult sa-mi spuneti cand s-ar putea pensiona un barbat nascut in ianuarie 1968 cu vechime de 27 ani pana-n prezent, toti la acelasi loc ... (vezi toată discuția)
Pensionare mihaialbert mihaialbert Sotul meu are varsta de 63 de ani si vechime in munca de 39 de ani. Se poate pensiona?Cei 5 ani de facultate se adauga la vechime? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul stagiu de cotizare realizat sorineldobre sorineldobre Va rog sa-mi dati o consultatie gratuita referitor la calculul vechimii in munca. Am acum (2011) 25 de ani stagiu de cotizare la pensie in sistemul de stat. ... (vezi toată discuția)