avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer date Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer date Revisal

Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume-
am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ultimile inregistrari, respectiv atunci cand s-au transmis maririle de salariu minim pe economie. Mi-am cumparat un laptop si vreau sa transfer datele din calculatorul de birou pe laptop, cu tot cu inregistrarile pe care le are, aici ma refer la istoric salariat s.a.m.d. Nu stiu cum sa fac, pentru ca inteleg ca, Revisalul il pot descarca in laptop, dar omformatiile???????! Ma poate ajuta cineva cu un sfat, ceva? Poate nu inteleg eu anumite chestii!!!!??? Multumesc pentru raspunsuri oricui imi este de ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 12 Decembrie 2015
Trebuie facute doua operatiuni :
- una pe calculatorul vechi : salvare baze de date - Operatia permite salvarea bazei de date la momentul efectuarii operatiei creand o copie a acesteia pentru o eventuala restaurare a bazei de date, in anumite situatii (alterarea bazei de date, pierderea datelor, mutarea pe un alt sistem de calcul, reinstalarea sistemului de calcul sau a aplicatiei Revisal, etc.).
Operatia se poate efectua apeland butonul "Salvare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Se selecteaza locatia in care se doreste salvarea bazei de date si se apasa butonul OK.

- una pe calculatorul nou : Restaurare baze de date - Operatia permite restaurarea bazei de date care a fost salvata anterior.
Operatia se poate efectua apeland butonul "Restaurare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Aplicatia afiseaza un mesaj de informare.
Daca se doreste suprascrierea informatiilor si restaurarea bazei de date se apsa butonul Yes, alftel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de restaurare a bazei de date, se selecteaza locatia in care se afla baza de date salvata si se apasa butonul OK.
multumesc freeelis pentru ajutor, voi incerca asa cum mi-ai scris! si imi cer scuze pentru faptul ca am scris "omformatiile" in loc de "informatiile"!
cristinasta a scris:

.. ... si imi cer scuze pentru faptul ca am scris "omformatiile" in loc de "informatiile"!


Nu-i nicio problema . Se mai intampla...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Revisal livia.mazare livia.mazare am schimbat unitatea computerului si nu stiu cum sa reintroduc datele salvate pe un usb din revisalul instalat in cealalta unitate. ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)