avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Import Revisal - schimbare calculator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Import Revisal - schimbare calculator

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati,
Intalnesc urmatoarea situatie, a trebuit sa imi schimb calculatorul pe care aveam instalat Revisalul, si acum sunt in situatia in care trebuie sa transmit un contract si pe noul calculator nu am nimic... imi voi descarca din nou Revisalul dar cum fac importul din vechiul calculator?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:48, 14 Aprilie 2014
Importul bazei de date se efectueaza astfel :
- Operatia se poate efectua apeland butonul "Import angajator" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".

- Se selecteaza angajatorul care se doreste a fi importat si se apasa butonul OK.
In cazul in care exista deja in aplicatie un angajator cu acelasi nume cu cel care se doreste a fi importat, aplicatia afiseaza un mesaj informativ

- Daca se doreste suprascrierea informatiilor se apasa butonul Yes, altfel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de a suprascrie informatiile, aplicatia afiseaza un mesaj informativ - Angajator importat cu succes.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pe vechiul calculator intrati in Revisal si la optiunea Instrumente dati click pe Export. Alegeti directorul unde doriti sa salvati baza de date, apoi o copiati pe noul calculator si faceti import cum vi s-a spus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal livia.mazare livia.mazare am schimbat unitatea computerului si nu stiu cum sa reintroduc datele salvate pe un usb din revisalul instalat in cealalta unitate. ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)