avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRELUARE BAZA DE DATE REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRELUARE BAZA DE DATE REVISAL

Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal???
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 18:02, 7 Septembrie 2015
Se salveaza baza de date si apoi se restaureaza baza de date ...
1. Operatia se poate efectua apeland butonul "Salvare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
2. Se selecteaza locatia in care se doreste salvarea bazei de date si se apsa butonul OK.
Aplicatia afiseaza un mesaj informativ.
Baza de date salvata cu succes.

3. Operatia se poate efectua apeland butonul "Restaurare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Aplicatia afiseaza un mesaj de informare.
4. Daca se doreste suprascrierea informatiilor si restaurarea bazei de date se apsa butonul Yes, alftel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de restaurare a bazei de date, se selecteaza locatia in care se afla baza de date salvata si se apasa butonul OK.


Manualul de utilizare al aplicatiei Revisal se regaseste in aplicatia instalata accesand butonul (?) din dreapta sus.
multumesc frumos dar nu inteleg un lucru.....daca respectiva contabila salveaza baza de date si eu preiau la mine o sa se salveze toate firmele pe care le are ea....iar eu nu am nevoie decat de una.......cum fac?
Poate salva numai baza de date aferenta societatii dorite de dvs ....
am inteles ....mersi frumos
Stie cineva daca vreau sa fac o cerere la ITM Bucuresti sa aflu in baza CNP-ului daca un salariat apare in baza de date revisal cu contract de munca angajat la vreo firma, dcaca se poate vedea si pe alte judete? Sau se vede doar pe Bucuresti? Intreb pt ca este posibil sa fii fost angajat si in alt judet si vreau sa stiu daca la ITM Bucuresti se poate vedea acest lucru.
Multumesc.