Gabi50 
	    	Utilizator

Gabi50 
	    	Utilizator	    

roox_me 
	    	Utilizator

roox_me 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabi50 
	    	Utilizator

Gabi50 
	    	Utilizator	    

dennys	                   

Intrebare
In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani  si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)
	                    dennys	                   

Intrebare
In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani  si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)

viomusicstudio	                   

Am tot rascolit netul, chiar si acest forum si tot nu m-am lamurit. Deci pe scurt. Sufar de maladie Lobstein din nastere. Sunt incadrat definitiv in gradul ... (vezi toată discuția)
	                    viomusicstudio	                   

Am tot rascolit netul, chiar si acest forum si tot nu m-am lamurit. Deci pe scurt. Sufar de maladie Lobstein din nastere. Sunt incadrat definitiv in gradul ... (vezi toată discuția)

gamineea	                   

Buna seara! Am 23 de ani si beneficiez de pensie militara de urmas in urma decesului tatalui meu.Beneficiez de aceasta pensie pana la varsta de 26 de ani daca ... (vezi toată discuția)
	                    gamineea	                   

Buna seara! Am 23 de ani si beneficiez de pensie militara de urmas in urma decesului tatalui meu.Beneficiez de aceasta pensie pana la varsta de 26 de ani daca ... (vezi toată discuția)