Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere Masinilor Inmatriculate In Alte State

credeti ca va intra legea:masinile inmatriculate in alte state sa ma putem circula cu ele in romania doar 30 de zile?avand in vedere ca sunt in UE!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:11, 10 Martie 2013
Vom trăi şi vom vedea. Deocamdată totul este la stadiul de proiect, discuţie, nimic concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)
Se poate circula in ue cu dovada inlocuitoare a certificatului de înmatriculare? cristi4n cristi4n Buna ziua, Procesul de inmatriculare in Romania este luuung si complicat. Dupa o asteptare de 3 luni (3 LUNI) pentru programarea la RAR, am aplicat zilele ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate - dosar penal sau nu? MSorin MSorin Buna ziua, Acum 5 6 luni am fost inregistrat de un aparat radar cu viteza de 72 Km/ora la nici 500 metri de locuinta. Problema a fost mai complicata ... (vezi toată discuția)